Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

E-choppers

Wil jij tijdens jouw weekendje weg de omgeving van ons hotel ontdekken, maar heb je heb jij geen zin om je bovenmatig in te spannen? Zelfs niet op een electrische fiets? Dan hebben wij een “vet” alternatief: onze e-choppers. Daarop verken je onze regio op een avontuurlijke manier. Cool en relaxed rondrijden, zonder veel energie te verliezen. Wij geven jullie de keuze uit diverse bewegwijzerde routes. Je kiest zelf, in wat voor omgeving jullie willen “choppen”, waar je wilt stoppen om iets leuks te zien en waar je gaat genieten van een Limburgs hapje en drankje. Er zijn mogelijkheden in overvloed!

Reserveer hier je E-chopper tour

 

Geniet niet alleen deze unieke beleving, maar maak er een compleet verzorgd verblijf van met ons 'Happy E-chopper arrangement'. Geniet van een overnachting in een comfortabele kamer en geniet de volgende ochtend van een heerlijke uitgebreid ontbijtbuffet. Er zit bij het arrangement ook een diner inbegrepen, je wordt dus volledig in de watten gelegd.

Bekijk het E-chopper Arrangement

Om jouw E-chopper tocht nog aangenamer te maken, bieden wij je lunchpakketten aan in coole rugzak met een luxe belegde foccacia, een flesje jus d’orange, cola of water, vers fruit en een energierijke Snicker. Zo kun je er, voor 12,50 per persoon, de hele dag op uit! 

2019-maashof-echopper-06
e-chopper--7-
20181020_maashof-choppers-0108
20181020_maashof-choppers-0098
img