Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Happy E-chopper arrangement

Wil jij tijdens jouw weekendje weg de omgeving van ons hotel ontdekken, maar heb je heb jij geen zin om je bovenmatig in te spannen? Zelfs niet op een electrische fiets? Dan hebben wij een “vet” alternatief: onze E-choppers. Daarop verken je onze regio op een avontuurlijke manier. Cool en relaxed rondrijden, zonder veel energie te verliezen. Wij geven jullie de keuze uit diverse bewegwijzerde routes. Je kiest zelf, in wat voor omgeving jullie willen “choppen”, waar je wilt stoppen om iets leuks te zien en waar je gaat genieten van een Limburgs hapje en drankje. Er zijn mogelijkheden in overvloed! En als COVID-19 ons nog beperkt in het verkrijgen van een hapje en een drankje onderweg, kun je een goedgevulde koeltas met picknick-kleed meenemen. Strijk neer in een weiland, op een mooi plekje langs de Maas, in een stadspark of op een van de talloze andere mooie plekken, die je onderweg tegenkomt.

‘s-Avonds kun je in ons knusse restaurant BØFF met haar eigentijdse interieur, genieten van een heerlijke maaltijd. En Corona kan geen roet in het eten gooien. Want als de maatregelen een restaurantbezoek nog niet mogelijk maken, maak je er gewoon een romantische avond van op jullie eigen kamer! Dan zorgen wij voor een leuke dinertafel en genieten jullie van de gerechten die met liefde zijn gemaakt door onze koks. Je zult ons restaurant niet missen. Ons diner op jullie eigen kamer is PRIVATE DINING TEN TOP!

BOEK DIRECT

Inhoud Happy E-chopper arrangement:

  • een overnachting in een comfortable kamer
  • uitgebreid ontbijtbuffet
  • een heerlijk 2-gangen diner
  • 3-uur toeren op een E-chopper
  • gratis bike-routes
  • gratis wifi / smart tv

Wil je nog langer genieten van je break? Boek dan een nacht inclusief ontbijt al voor 49,50 p.p.
(Eenpersoons toeslag = €50,- p.n.)

review-booking.com
review-3-facebook
review-2-zoover
review-4-booking