Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Samen sterk


Niemand had gerekend op de maanden die we achter de rug hebben en de maanden die nog voor ons liggen. Hoe de toekomst eruit zal zien, kunnen we u uiteraard niet vertellen. Wel weten we dat veel van ons toe zijn aan een fijne vakantie, een fijn weekendje weg, even bijkomen met het gezin of lekker met z'n tweetjes. Daarom hebben we er de afgelopen weken alles aan gedaan u en uw naasten weer veilig en wel in Hotel Horst te kunnen ontvangen. Daarbij houden we rekening met uw welzijn, alsmede het welzijn van onze medewerkers.

Graag willen we u laten weten dat we open staan voor suggesties en verzoeken van gasten met betrekking tot veiligheid. 

Wat kunt u van ons verwachten? 

 • Bij milde verkoudheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten) of koorts blijven we thuis.
 • We houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en we spreken elkaar hier op aan als dit niet gebeurt.
 • We wassen regelmatig onze handen, hoesten en niezen aan de binnenkant van onze elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes om de neus te snuiten.
 • Om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten te kunnen waarborgen, dienen ten allen tijden de aanwijzingen van het hotelmanagement opgevolgd te worden.
 • Iedereen werkt met eigen schoonmaakproducten of materialen. Na gebruik laten we deze netjes en schoongemaakt achter voor onze collega’s.
 • Het reinigen van de kamer en/of het verhelpen van een technisch mankement, is enkel toegestaan als de gast niet aanwezig is op de kamer.
 • De routing van het hotel is aangepast, om zo voldoende afstand te kunnen bewaren. Het is niet toegestaan om met meer dan 1 gezin gebruikt te maken van de lift.
 • De inrichting van ons restaurant en bar zijn aangepast. Dit betekent dat onze tafels minstens anderhalve meter uit elkaar staan en geldt er een maximum aantal van 4 personen per tafel. Om dit te kunnen realiseren, hebben we ons totale aantal zitplaatsen teruggedrongen, om op die manier de veiligheid te kunnen garanderen.
 • Voor het serveren van onze gerechten maken onze medewerkers gebruik van zogeheten ‘afzettafels’. Hierdoor kan de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden, omdat de medewerkers alle dranken en gerechten via deze tafel serveren aan de gasten.
 • Om gasten duidelijk te informeren zijn er op bepaalde punten in het hotel flyers met alle informatie m.b.t de richtlijnen opgehangen.
 • Op diverse punten in het hotel (lobby, lift etc.) zijn desinfectiepunten neergezet. Hierdoor kunnen zowel medewerkers als gasten de handen desinfecteren.
 • Openbare ruimtes: er worden extra rondes door onze ochtend en avondploeg gelopen om in alle aanrakingspunten in de lift en toiletten extra te reinigen. Dit zal meerdere keren per dag gebeuren.
 • Wij vragen onze gasten zoveel mogelijk contactloos te betalen. Mocht een gast toch in contact gekomen zijn met de terminal, dan zullen wij deze na ieder contact desinfecteren.
 • Bij de receptie wordt u geacht 1,5 meter afstand te houden door bij de eerste vloersticker te blijven staan.
 • De tijdperiode dat het ontbijt normaliter vrij toegankelijk is voor alle gasten, wordt opgedeeld in aparte tijdblokken. Dit wil zeggen dat op een gecontroleerde manier, gasten kunnen ontbijten, zonder het risico te lopen dat de anderhalve meter maatregel niet gewaarborgd kan worden en dat er goede service verleend kan worden door onze ontbijtmedewerkers.
 • Om toch onze gasten van lunch en diner te kunnen voorzien, is er een speciaal menu opgesteld dat zowel in Restaurant BØFF, als in het restaurant van Parkhotel Horst geserveerd wordt, maar ook is het mogelijk om roomservice te bestellen. Dit is dagelijks mogelijk tussen 8:00 en 22.00 uur.

Heeft u vragen aan ons? We staan altijd voor u klaar. U vindt onze contactgegevens hier.

We hopen u snel in alle gezondheid te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Parkhotel Horst