Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
Discount slider image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Graanbranderij De IJsvogel

Altijd al eens een kijkje willen nemen in een ambachtelijke distilleerderij, die zelf haar alcohol stookt uit bier en wijn? Grijp dan nu je kans en breng een bezoek aan De IJsvogel.

Een bezoek aan deze watermolen is een boeiende en leerzame ervaring. Een rondleiding of bezichtiging brengt je langs de twee ambachten die hier uitgevoerd worden; dat van alcoholstoker en molenaar. In Nederland zijn er nog maar enkele “warme stokers", dat zijn distilleerderijen die hun alcohol nog zelf stoken, De IJsvogel is er één van. 

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Deze watermolen met een onder- en bovenslagrad wordt gevoed door de Lingsforter beek. In het café de Schenkerij met haar rustieke terras is het aangenaam vertoeven. Bekend is het café door het assortiment koffie- en theevariaties. Een bezoek is de moeite waard!

MEER INFO