Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
Discount slider image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Aarbeienland

Aardbeienland is een sprookjesachtig themapark waarbij de aardbei centraal staat.  In het overdekte deel is een aardbeiensprookjesbos, een aardbeiendroomwereld en een straat vol gelukkige kabouters te zien. Ook zie je een bijzondere collectie van spullen waar een aardbei op afgebeeld is. Deze collectie is met veel liefde en passie verzameld en uitgestald in vitrines. Kom kijken en laat je onderdompelen in een wereld vol aardbeien!

Speciaal voor Aardbeienland componeerde Luuk Lenders prachtige muziek. Sinds 6 juni 2020 is in elke gang van de tunnel andere muziek te horen. Kom luisteren, en laat je bekoren!

Eind 2018 is het park begonnen aan de transitie van het Aardbeienland naar Berry Briljant, zodat in de toekomst alle zachtfruit soorten in het park te vinden zijn! Hierdoor blijft het deel van het park dat niet overdekt is voorlopig gesloten. Ook kan het gebeuren dat je werkende kabouters, vrijwilligers en dagbesteders tegenkomt die het park vernieuwen!

Bezoek de website

Blue Berry Hill

In Noord-Limburg vind je niet alleen een park toegewijd aan de Aardbeien, maar kun je ook een Blauwe bessen plantage bezoeken. Blue Berrie Hill is zelfs meer is dan alleen een plantage vol blauwe bessenstruiken. Op de plantage mag je zelf de bessen plukken, is er een theehuis waar je workshops kunt volgen, zijn er keukens waar de bessen worden omgetoverd tot de heerlijkste lekkernijen en kun je zelfs kiezen voor een high tea met onder andere blauwe bessensoep.

Bezoek de website